پیام تبریک سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهدا قاین به مناسبت روز پزشک

نامگذاری اول شهریور، زادروز حکیم ابوعلی سینا، اندیشمند دلسوز تاریخ پرفروغ این سرزمین، طبیب نامور و نابغه بزرگ ایرانی که مزین به روز پزشک است، فرصت مغتنمی فراهم آورده تا دگر بار از سپید جامگانی که با مجاهدت و ایثارشان جانی تازه به جامعه می بخشند یادی شود.
سلامت جسم و روح انسانها در جوامع بشری، از دیرباز مرهون تلاش این گونه پزشکان است که جان بیماران را به مدد الطاف الهی حیاتی دوباره می بخشند و درد و رنج را از جسم و روان دردمندان می زدایند.
پزشکانی که در هشت سال دفاع مقدس با ایثار و حماسه خود عزتی دوباره به سرزمین ما بخشیدند و امروز هم در سنگر خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا برای حفظ جان مردم ایثار و جانفشانی می‌کنند و جامعه این شجاعت و ایثارگری آنان را هرگز فراموش نخواهد کرد.
این عزیزان فرشتگان نجات در بهبوحه شیوع بیماری کرونا با دستان مهربان و دم مسیحایی خویش، برای سلامت جامعه و درمان و مراقبت از بیماران مبتلا جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و گامی پس ننهادند.
امروز دستاوردهای کشور در علم پزشکی و رسیدن به خود کفایی در برخی از بخش‌های درمانی مرهون و مدیون تلاش های شبانه روزی و صادقانه پزشکانی است که نام طبیب که تجلی اسم شافی خداوند است را به دوش می کشند.
اینجانب یکم شهریورماه، زادروز تولد حکیم بی‌بدیل، بوعلی سینا و روز پزشک را به جامعه زحمتکش پزشکان صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال، مزید توفیقاتشان را در راستای خدمت به مردم می‌نمایم.

دکتر احسان علیشاپور
سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهدا قاین