تقدیر روز جهانی بیهوشی از تیم بیهوشی مرکز آموزشی درمانی شهدا قاین

بنا به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهداء قاین امروز مورخه 1400/07/24 روز جهانی بیهوشی روزیست که برای اولین بار از اتر برای بیهوشی استفاده شد در 16 اکتبر سال 1846( 175 سال پیش) ویلیام تی جی مورتون در بیمارستان عمومی ماساچوست وابسته به دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد با استفاده از اتر آقای گیلبرت ابوت را بیهوش نمود تا عمل جراحی خارج کردن توده گردن توسط جراح جان وارن رئیس وقت انجمن جراحان آمریکا انجام شود. این روز به عنوان روز جهانی بیهوشی و یکی از ده کشف برتر تاریخ علوم پزشکی در سراسر جهان به رسمیت شناخته شد.

بدینوسیله فرارسیدن روز جهانی بیهوشی را به همه متخصصین بیهوشی و همکاران هوشبری تبریک گفته و در مراسمی از زحمات ایشان تقدیر و قدردانی به عمل آمد.

1400/07/24