همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار

بنا به گزارش روابط مرکز آموزشی درمانی شهدا قاین بمناسبت میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار، جمعه 1400/09/19 همایش پیاده روی خانوادگی به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان، نظام پرستاری، هیأت ورزش های همگانی، شهرداری، اداره ورزش و جوانان، سپاه، نیروی انتظامی و سایر دستگاهها در راستای تجلیل از مقام پرستاران درعرصه سلامت بویژه مهار بیماری کرونا از مسیر میدان ابوالمفاخر به سمت منطقه گردشگری بوذرجمهر برگزار شد. این همایش که با حضور بیش از هزار نفر از همشهریان برگزار گردید .با اجرای مرشد خوانی و اجرای موسیقی محلی همراه بود. در این همایش دکتر حمیدی راد رئیس شبکه بهداشت و درمان ضمن خیر مقدم و تشکر از همشهریان به جهت شرکت در همایش، میلاد حضرت زینب (س) وروز پرستار را به جامعه پرستاری تبریک عرض نمود. در پایان از20 پرستار و برتر به نمایندگی از85 پرستار برتر شهرستان تقدیر بعمل آمد. همچنین به قید قرعه به تعدادی از شرکت کنندگان در همایش جوایزی اهداء شد.

1400/09/22