انتصاب سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهداء قاین

بنا به گزارش مرکز آموزشی درمانی شهدا قاین سه شنبه مورخه 1401/05/11 طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، مسعود مختاری بعنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهدای قاین منصوب گردید.

متن ابلاغ به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای مسعود مختاری

با سلام

احتراما بنا به تصمیمات متخذه و نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهدای قاین منصوب می گردید تا برابر مقررات با هماهنگی معاون محترم درمان دانشگاه و رئیس محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات زیر نظر اینجانب انجام وظیفه نمایید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و رعایت اصول قانون مداری و تهیه برنامه های مدون و بهره گیری از امکانات و توانمندی کلیه مدیران و کارکنان بیمارستان در انجام وظایف محوله و خدمت به مردم منطقه و ارتقای کمی و کیفی شاخص ها آن مرکز موفق و موید باشید.

دکتر سید محمد موسوی میرزایی

سرپرست دانشگاه